Szállítás

Body: 

Szállítási feltételek:

1. Személyes átvétel: ebben az esetben a vásárlást nem terheli sem szállítási, sem utánvétköltség

A személyes átvétel helye:
1113 Budapest, Karolina út 17/b. (Variotex Kft., 16-os kapucsengő)
Zárt vevőparkolónk bejárata a Daróczi u. 8. alatt található.

A bankkártyás fizetés üzletünkben lehetséges.

Tel/fax:
+36-1 385-1503

Süli András: +36 30 2690941
Süli Tamás: +36 30 2690942
E-mail: info@borkorzo.hu

Nyitva tartás
Hétfő-csütörtök: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-14:00
Szombat-vasárnap: zárva

2. Házhozszállítás: A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák (27%), de nem tartalmazzák a szállítási és az utánvét költségeit (postaköltség). Az esetleges postaköltség a Vásárlót terheli, melynek mértékéről a „kosárban” és az e-mailben küldött megrendelés tájékoztatójában lévő „postaköltségek” pontnál tájékozódhat.

A postaköltségek mértéke a rendelés értékétől függ a következők szerint:

bruttó 0-10 000 Ft közötti értékű rendelés esetén bruttó 2095 Ft
bruttó 10 000 Ft feletti értékű rendelés esetén ingyenes

Az utánvételes fizetési módot minden esetben bruttó 508 Ft költség terheli!

A webáruházban megtalálható termékek szállítási határideje a terméktől függően megrendelés elküldésétől számított 3-7 munkanap. Az ön által megadott elérhetőségeinek valamelyikére értesítést kap, ha a termék szállítását ill. bolti átvételét nem tudjuk a megadott határidőn belül biztosítani. Önnek, amennyiben a postázást választotta, e-mail-en küldünk tájékoztatást a szállítás várható napjáról, mely minden esetben munkanapokon, 9:00-17:00 óra közötti időpont. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időintervallumban tartózkodik. Ha a szállítás meghiúsul, munkatársunk a szállítónktól kapott értesítés után megkísérel Önnel új szállítási (átadási) időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a szállítást ismét megkíséreljük. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk Önnel, vagy nem választ új időpontot, szerződésünk megszűnik. Ha a szállítónknak harmadszorra sem sikerült az Ön által megadott helyen és időpontban átadni a megrendelést, akkor a megrendelését semmisnek tekintjük.

3. Átvétel Pick Pack Ponton

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.
Szabadság a mindennapokban

A szolgáltatás ára: bruttó 1200 Ft/küldemény
1 küldemény maximum 10 kg lehet, mely 6 db normál méretű (0.75L) palack italnak felel meg

Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:
• Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton
• Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon
• Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz
• Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás
• Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel
• A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?

• Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
• Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
• A futárral történő kézbesítés túl költséges
• Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

Országos Pick Pack Pont-hálózat, kényelmes csomagátvétel
Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

o Rendelje meg online a terméket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt
o A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
o A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a pickpackpont.hu oldalon (csomagkereső)
o Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra: e-mail és/vagy sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről
o A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el
o Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk

Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Csomagátvétel

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 16 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez!
Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges, hogy igazolja személyazonosságát.

A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
Környezettudatosság

A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!
Emberközpontúság

A Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye.